Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå Mandelas ord om att vi är mest rädda för vårt eget ljus!


Det Gudomliga Barnet



Det brinner ett fantastiskt ljus
i Dig min vän

Ty du är unik
alldeles unik
ett Gudomligt Barn
I Lekfullhet ska Du skina
i Skapandet brinna stolt
och i Närheten flamma intensivt

Var inte rädd för ditt magiska ljus
min vän

Håll fram ditt ljus och låt det lysa
över deras häpna ansikten
Låt dem bli hänförda
men inte avundsjuka
Och framför allt
låt dem aldrig stuka dig mer!

Ingen kan någonsin tysta
Det Gudomliga Barnet
i Dig.




Fri vers av ikristo
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-27 23:39



Bookmark and Share


  Marreb
Fint. Ja, du har rätt. Det fanns mycket likheter faktiskt... :-) Hämtade min inspiration om den flämtande veken från Jesaja bok (tror jag det är).
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

ikristo
ikristo