Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel

 

Du skiner inte upp

när du ser mig

kan inte avleda dig

från ditt inre mörker

Mitt strålande leende trycks tillbaka

och det stinger till av sorg

någonstans inom mig

men jag förkastar känslan

innan den hinner nå mig

Kan inte få dig att släppa taget

att fnittra med mig

med flammande kinder

Kan inte få dig att räcka mig den där handen

jag önskat så att få hålla

Din distans vårdar du så ömt

att jag blir svartsjuk

och jag vet inte riktigt längre

om jag vill vänta

eller kämpa

Det är alldeles för ansträngande

att flamma upp

och slockna

flamma upp

och slockna

om och om och om igen...

 

 




Fri vers av Bellissima
Läst 237 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-28 10:11



Bookmark and Share


  Lia-Lej
"Din distans vårdar du så ömt att jag blir svartsjuk" Mycket bra, en fin text helt igenom tycker jag!!
2008-11-23

  Jojo
Om du visste hur starkt dessa rader berör mig.
Sitter här med tårar i ögonen.
2008-11-03

  Blåbäret
så du förmedlar Gabriella...så starka känslor inför denna distans...när man själv bara vill ge sig hän...grymt bra!!!
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima