Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots att jag inte drömmer

Du smyger upp

gör allt så tyst

för att jag inte ska vakna

igen...


Du behöver inte smyga

jag ligger vaken ändå

Jag vill höra

att du är



här


trots att jag inte drömmer




Fri vers av MinnaSofia
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-28 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia