Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag var nog inte tillräckligt snygg

jag lät dig hoppa på mig
sparka mig
älska mig

du hade makten
i vårt förhållande

fan, glöm att jag skrev förhållande
stryk det

jag orkar bara inte gå tillbaka och sudda ut det
min hjärna tillåter inte det



för mig var det trots allt ett förhållande
ett kort men ändå räknat

du vet, det finns ju förhållande
endast av lust

så var det för dig

betydde jag ens lite för dig
inte ens pyttelite?



jag förstår inte
hur kunde jag låta mig själv falla för dig

när jag föll och föll
fortsatte du trycka ner mig

till sisådär din midjehöjd
ja där fick jag va
men endast om jag öppnade munnen

och jag gjorde ju allt för dig

förutom när jag ville sova
fast då slog du mig och sa att jag alltid svek dig


du ska ha klart för dig

att den enda jag svikit


är


mig själv




Fri vers av lizanystrom
Läst 657 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-10-28 10:34



Bookmark and Share


  blaite
Kalas bra textat..
2009-08-11

    Delvis
jag både älskar
och hatar dig

det kallas avundsjuka

Fan va du är duktig!
2008-12-28

    lakrisfantomen
gripande är väl ett passande ord. du beskriver känslan jättebra. jobbig dikt att läsa, men läsvärd till 110 :)
2008-11-24

  Junibarn
Girlpower texter går alltid hem hos mig.
2008-11-21

  Gryft
Du har insikt tjejen..
skitbra.. =)
2008-11-21

  bögpoesi
...
mycket
bra
skriven
ärlig
!
2008-11-02

  Manal
med så enkla ord bildar du poesi.. smärtsamma ord som bildar upp bilder
2008-10-31

  Moa Paulsson
ditt bildspråk är alldeles otroligt bra.
applåd!
2008-10-30

    ej medlem längre
gumman, jag vet vad du går igenom.
men va stark. du klarar det <3
dikten va jättefin <3
ily.
2008-10-28

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet.
Djup och stark.
2008-10-28

  TotaltIngenting
det är en hemsk sanning. Väldigt sorglig och tragisk text. du skriver så bra. ta hand om dig vännen<3
2008-10-28

    Lynx
Jag hoppas att det inte är självupplevt :( Hur som helst förmedlar du känslan otroligt väl!
2008-10-28

    vemod
så himla starkt, du skriver jättebra om allvarliga saker, och ajg måste tyvärr säga att jag känner igen mig i vissa delar av texten...
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

lizanystrom
lizanystrom