Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Problemet

 

problemet
(ett av problemen)
med ett långt liv är att alla du möter
förr eller senare
börjar påminna dig om någon 




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-28 12:34



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Precis sådär är det... mitt i alla våra olikheter
finns det likheter som ibland får en att tappa
fattningen en stund....
2008-10-28

  Larz Gustafsson VIP
Värst är det när de påminner mig om mig själv.
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger