Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigheten öppnar sina portar i fjärran





Snabbt har allt passerat

men

jag väntade på perrongen,

jag väntade än



Under vindens hängpil

mellan himmel och hav

ska jag bära denna längtan

och

jag ska gå denna väg

till hans slut

och

till mitt




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 860 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-10-28 20:56



Bookmark and Share


    Martina Östlin
"Under vindens hängpil

mellan himmel och hav

ska jag bära denna längtan

och

jag ska gå denna väg

till hans slut

och

till mitt"

Underbart! En otroligt ödesmättad text! Applåder!
2008-10-30

  Michaela Dutius
"jag väntade på perrongen
jag väntar än"

ödets tunga slag dånar genom orden
2008-10-29

  anits VIP
Mycket vackert om längtan
2008-10-29

  Mygg
Så vackert och vemodigt!
" Jag ska gå denna väg
till hans slut
och
till mitt"
Fantastiska rader!
2008-10-29

  Fredrik Stillesjö
Hej Sumeja!

Vägen mot fullkomlighet... vackert! tycker vännen Fredrik
2008-10-29

  Eaglemountains VIP
Mycket vackert om längtan och att gå mot ljuset .....
2008-10-29

  * Ammi *
evighetslängtan .. vacker men ändå så sorgsen
kram
2008-10-28

  Eva Langrath VIP
Vackert om längtan.

Eva
2008-10-28

    sunnanvind
Fantastiskt vackert!
2008-10-28

    JoLu
"mellan himmel och hav
ska jag bära denna längtan"

härligt !
*applåd*
2008-10-28

  Lyckohäxan Enediel
Myyycket fint skrivet...himla snygg rubrik...passar fint till bild och resten av dina rader.
2008-10-28

  Hildegun Relefors
Vackert, jag har varit där, på Elafonissis ensamma strand södra Kreta.
2008-10-28

  Elaine.S VIP
Vacker oändlig bild som passar till dina ord...
2008-10-28

  prinscess VIP
vacker och skör
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic