Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gamla stan kring 14.00


Stortorget

Två människor med var sitt glas vin.
Klockan är två på dagen.
En måndag i oktober.
Och njuter av sina liv.
Jag gillar myllret.
Den avslappande atmosfären.
I den gamla staden.

Jag undrar i tysthet om de har ett hemligt kärleksmöte.
Kanske tar de in på ett hotell senare i eftermiddag
Så han kan smeka hennes bröst bakom stängda gardiner.
De ler.
Berusade på vin.
Och reser sig och går.

Jag sitter kvar ett tag.
Ser ut över torget utanför.
Jag ser en man i profil.
Jag undrar vem han är.
Kanske min blivande man.

Jag tömmer min kopp med varm choklad
Och går ut i höstkylan.




Fri vers av Glittra G
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-29 00:11



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
-Bjarne Nordbö Försökte Stämma Träff Med Mig I Gamla Stan Just Den Dagen-

-Tänk Om Vi Hade Träffat Varandra Alla Tre Helt Spontant Över En Het Kopp Choklad-

-Diskuterat På Stortorget.......tre giganter från Poeter.se
-Det Hade Varit Hur Kul Som Helst...........
2008-10-29

  Bjarne Nordbö
Där satt jag för tre veckor sedan. Men jag var inte din man. Men jag såg samma sak. Kreeeepy.
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G