Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otillräcklighet

Även de mäktigaste av män
har känt sig små inför kärleken

de visaste av män
har känt sig dumma

de hårdaste av män
har mjuknat av tårar

de rikaste av män
har känt sig värdelösa


Även de kreativaste av män
har aldrig löst kärleken

de mest omfamnade av män
har känt sig ensamma

de starkaste av män
har känt sig svaga

Det kan vara bra ord
att säga till sig själv
när man känner
otillräcklighet.




Fri vers av Julius Enströmér
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-29 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér