Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du aka väggklädnad


jag har börjat skriva ner
mina känslor på väggen

men min gröna sandtapet stöter bort dem


precis som du gör




Fri vers av lizanystrom
Läst 688 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-10-29 11:35



Bookmark and Share


  aol
gillas
2008-11-08

  lyckeli
igenkänning...
2008-10-29

    vemod
underbar!
2008-10-29

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet.
2008-10-29

  Blodros
..åh, en sån här text där sista meningen fulländar det....tycker om såna avslut där textens innehåll får sin förklaring..
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

lizanystrom
lizanystrom