Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnfrakt & lustjakt - limerick

 

En flerbarnsfar väster om Borken
som vid femte tappade orken
Nu vid het kuttrasju
med sin fruktbara fru
han tar bössan och avlivar storken




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 868 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-10-29 14:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
*fnissar* Ja kanske det är bäst det,
när femte kom - tappade han orken,
men...är det egentligen
storkens fel, hmm... *funderar*
2008-11-01

  Bodil Sandberg VIP
ja så kan de bli när de blir för mycket för farsan..kuligt D!!!!
2008-10-31

  Cris
Det va ett annorlunda men kreativt sätt :-)
2008-10-29

  Gunwale VIP
Snygg limerick!! Perfekt på alla sätt.
2008-10-29

  DanSan
*****************************

Ha haha . . . suverän Daniel!!! . . .
*APPLÅDER*

*****************************
2008-10-29

  thyra
Härlig och fint funnen!
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP