Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sluta

jag har gjort allt för att inte reta upp dig
jag gjorde ingenting nu heller
du exploderade, tror det finns i generna
vad gjorde jag för fel egentligen
du är inte du
jag vågar egentligen inte skriva
inte andas
jag är så jävla rädd
ta mig härifrån

för fan

ingen fattar










ingen behöver fatta




Övriga genrer av girlsinwhitedresses
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-29 17:43



Bookmark and Share


  Losnall
Får ont i hjärtat av att läsa det här. Så underbart bra, men ändå... Så jävla sorgligt...
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

girlsinwhitedresses
girlsinwhitedresses