Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kryptonit

jag önskar jag kunde förklara vad det är
som
håller mig vaken om nätterna som
får mig att undvika varje blick ni ger

klumpen i halsen blir större
kväver mig
om ni bara kunde låta mig vara ifred och
sluta se på mig sådär

jag vill rymma till min trygghet
vill fläcka ner hans skjorta med mina svarta tårar
bara lägga mig ner och
ge upp för en stund




Fri vers av girlsinwhitedresses
Läst 248 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-02-04 20:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det är mycket bra förmedlat, dessa dina känslor
2014-05-26

  Lena Själsöga Keijser
du skriver denna klump rakt in
det är hantverk

till hur du förmedlar kan jag säga tack
din upplevelse omfamnar jag samt hoppas de hör dig
2011-03-15
  > Nästa text
< Föregående

girlsinwhitedresses
girlsinwhitedresses