Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tåg

Känslan av stress och
hopplöshet
trycker ner mig som en ångvält
kör rakt på mig som ett x2000

Svett som droppar ner för pannan
jag glömmer för en sekund att andas
jag har slut på
vackra
fagra
förtjusande synonymer

Vad mer krävs?

Det finns bara måsten, finns bara
ord som hotar min
frihet.

Men ändå, man måste orka
för i slutändan är det värt alla tårar
värt svetten i pannan.

Eller?




Fri vers av girlsinwhitedresses
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-02 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

girlsinwhitedresses
girlsinwhitedresses