Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krokodiltårar

nu är jag full på känslor
vill bara spotta ut
samtidigt känner jag ingenting

den enda vägen jag måste gå
är den som tar mig så långt ifrån dig som möjligt
jag känner dig fortfarande
känner din andedräkt i min nacke
känner din mörka blick
och jag skäms

hur snabbt jag än springer kommer du alltid ikapp
du greppar min arm och drar mig intill dig
låter ditt mörker omsluta mig
hur mycket jag än försöker, hur hårt jag än slår
kommer jag aldrig därifrån

och jag vill skära upp mitt bröst
och släppa ut allt mörker

slita ur all taggtråd
som nässlat sig in i alla hörn
som byggt bo i min själ




Fri vers av girlsinwhitedresses
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-27 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

girlsinwhitedresses
girlsinwhitedresses