Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eld

när ska du förstå
att din röst skär i mina öron
att jag inte orkar höra mer?

hur länge ska jag stå ut
hur länge ska jag stanna här och
lyssna på listan
över mina brister?

hur länge ska jag kämpa tårar hur länge ska jag
bita tillbaka?

när allt jag vill är att lägga mig ner
kommer det förflutna tillbaka
och jag minns hoten

jag är rädd hela tiden
på spänn, aldrig trygg här

måste bort, måste springa
måste fly så snabbt jag kan.




Fri vers av girlsinwhitedresses
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-15 20:04



Bookmark and Share


  Ari Viklund
när du stannar:
du är oersättlig
2011-02-04
  > Nästa text
< Föregående

girlsinwhitedresses
girlsinwhitedresses