Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

is

Jag försöker fly från den där känslan
av is som spricker
av eld som brinner inom mig

och mina händer skakar
och jag hoppas du inte ser
vad som gömmer sig inuti mig
jag bär på en vrede som aldrig försvinner

Jag vill slåss, jag vill springa jag vill
dränka mig i alkohol
ingenstans är jag trygg, och jag är alltid
beredd

När allt är bra är det för bra
jag vågar inte lita på något inte på
någon
Jag har tiotusen demoner inom mig som drar och sliter åt alla möjliga håll
och jag försöker få ner vad jag känner men ingenting
ingenting kan beskriva den där jävla känslan




Fri vers av girlsinwhitedresses
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-26 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

girlsinwhitedresses
girlsinwhitedresses