Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kan det vara i en svensk förort, allt syns inte utanpå!


Tror inte att någon mer än hon själv orkar....

...för tro mig, jag har försökt!

Men det räckte med en kväll för att få mig att förstå att det måste vara något drogrelaterat i det hela, så maniskt energisk går det inte att vara annars!

Amfetamin är mitt förslag!

Det syns inte nåt särskilt utanpå.....tyvärr!




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-29 22:28



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Nej, inte förrän fasaden rämnar. Men då syns det.
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP