Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

existensen flyr

 

är beroende

knappt överlever

existensen flyr

 
mitt liv

 
två liv

 
med

och

utan

 

mig

 

 

 




Fri vers av Jer
Läst 651 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-30 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer