Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ekonomisk kris ger positiva effekter men ej för alla


Finans haiku

Lågkonjunkturen

sparar vårt stressade klot

Fattig drabbas värst

 

© YM Bohman -08




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-30 08:24



Bookmark and Share


  Queen 47
Det kan jag skriva under på att det är så
2008-10-30

    ej medlem längre
Ja så kan man också se på krisen... att det ger planeten en välbehövlig vila.. Intressant tanke att börja dagen med
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER