Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
monolog ego


HEJ DITT SVIN

Visste du om att jag aldrig blir din

Visste du om att jag lever like a living sin

en mask av fasoner

känslospel likt uppkokta makaroner

svirar, ålar genom orden

Mina begär högre än mina visioner

ser nu till att i drömmen visa alla dessa personer
var
Jag och
inte min näste

 

 




Fri vers av bögpoesi
Läst 402 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-10-30 13:09



Bookmark and Share


  Pytti
Vilken rytm. Jag rycks med, vill dansa.
Snyggt ja!
2009-02-10

  inutimonster
"Mina begär högre än mina visioner"
jag vet inte hur många jag känner som lever så. snyggt!
2008-11-05

    seriöst störd
Åh, vilket gung. Attityd och uppkokta makaroner, jag säger då det. :)
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

bögpoesi
bögpoesi