Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN ENSAMMA FLICKAN

 

 

Ingen såg eller hörde

Den ensamma flickan

Om nån såg

Dom skrek glåpord efter henne

Ingen såg henne som den hon var

Ingen såg

När hon försvann




Fri vers av Fånga dagen
Läst 418 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-30 14:47



Bookmark and Share


    Martina Östlin
Fin sorglig dikt! Igenkänningsfaktor. Kram till dig och till alla ensamma flickor!
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen