Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu lyser lampan i fönstret för oss

Och alla forna besvikelser bleknar
Och spruckna drömmar kan kanske lagas
För du är den vackraste dröm jag drömt

Det finns inte svar på alla frågor
Det finns inte raka vägar jämt
Men det finns en stråle av ljus i fönstret

Det ljuset lyser för oss




Fri vers av Martina Östlin
Läst 358 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-30 15:10



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"Och alla forna besvikelser bleknar
Och spruckna drömmar kan kanske lagas
För du är den vackraste dröm jag drömt"
Så vackert skrivet, min vän.
2008-10-30

  thyra
Vackra ord som lyser starkt!
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Martina Östlin