Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville tro

Det är på dig jag tror
Och på dig
jag tvivlar

Du vågade inte säga att
jag skulle sova ensam
ännu en natt

Mitt rum, så mörkt
när kylan tar mig tillbaka

November 2007 var
precis så lång som de sa mig
att den skulle bli,

En grav
vari jag glömde mer än bara
förnuftet

Hur jag gjorde entré
hur jag nu
går min väg
utan att du
misstycker det minsta

Det var på dig jag ville tro
Det var på dig jag aldrig ville tvivla





Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 401 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-30 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon