Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rapp och reggae funkar la också

han sjöng om att
eldarna brinner varje dag

och sa att ingenting stämde
i låten

medans han satte på sig
sina slitna skor som för länge sedan varit på skotoppen

hans hår brände rött in i
mina ögon och jag blev blind för en sekund

eller två

och då slog det mig att han brinner
lågor , varmt

för varmt
och jag är för rädd för att bränna mig




Övriga genrer av greajt
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-30 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

greajt
greajt