Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
 jaja.. lianer finns det ju ;P Take me to Amazonas pls... I need some playing around :)


Darwin baklänges

 

~

att vara bra som tyst är

inte bra

 

att känna att man duger enligt instoppad i färdig form är

att vifta svans

 

att slicka uppåt och stampa neråt är

apan på väg mot toppen i trädet

 

och klimat ändras snabbt i regnskogar

ständigt gråtande

 

och det enda toppapan ser är leende underståtar

 

det som les åt?

 

"Titta där, ett stort aparsel. Ska vi leka kasta prick?"

~

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-31 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri