Inte bara Idag utan Alla dagar" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte bara Idag utan Alla dagar


Ljus!

Tänder i mitt Hjärta

Ljusen till er Alla!

Bland dem mina

Hans Doris Arthur Owe

 




Övriga genrer av madigan
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-31 13:58



Bookmark and Share


    Lily E.
jag tänder också ljus. för mina. tack för denna fina.
2008-11-01

    sajo
Vi är många som tänder ljus denna tid. Oavsett om allhelgona eller ej så tänder jag ljus i kyrkan för att få en stund för mig själv eller i minneslunden.
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan