Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...inte är jag så lång. Den här avser sådana med Akondroplasi, den ärftliga


Om jag varit dvärg

 

Jag såg två dvärgar
i min tunnelbanevagn
med fem minuters mellanrum

den ena var kvinna
med rött hår
och vältränade armar

den andre var man
med vitt hår
och öronsnäcka

jag undrar vad inom mig
skulle varit annorlunda
om jag varit dvärg




Fri vers av Rachel Roth
Läst 444 gånger
Publicerad 2005-08-08 19:02



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
du hade fått en skrev världsuppfattning :-P
kul text
2005-08-09

  Apetass
Du skulle inte ha lagt märke till två dvärgar, utan en jävla massa långa personer och undrat vad som hade varit annorlunda om du hade varit längre.
2005-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth