Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN HÄR TIDEN PÅ ÅRET ÄR INTE MIN TID

 

 

Den här tiden på året är inte min tid

Regn fukt då gör mina leder ont

Mera än vanligt

Man vänjer sig aldrig tycker jag

Kroppen ställer om sig när vädret gör likadant

Stelhet är märkbar längtar bara till varmare klimat

Utan fukten den råa fukten den som är min värsta fiende

Nu känns promenader inte lockande längre alls

Jag som gått så mycket denna höst

Har inte så många alternativ att träna och röra mig på

Är det i vatten måste det vara 33 grader varmt

Såna bassänger finns inte tillgängliga

Man får bara gå 12 gånger för sjukgymnasterna

Hur ska jag klara vinterns träning ?

Det ordnar sig säkert på nått sätt

Hoppas jag

    




Fri vers av Fånga dagen
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-31 17:37



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Wow! Vilken läcker bild!
Varmt vatten svårt att
finna.
Kanske söka resa till
värmen m hj a landstinget
o / e f-kassan?
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen