Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DET ni !!! Och utan Sans eller Vett, bara "svett"....


NEUROS-PSYKOPATEN !

Neuros - psykopaten tog sitt pick och pack, stoppade in det i hjärnbalkens allra mörkaste skrymslen och avlivade samtliga myter innan han lämnade det jordiska.
Han överskred budgeten med bred marginal, genomförde ett sakralt självmord, inspirerad av en ekivok konfirmand, som , upphetsad, onanerade intensivt ända tills sädesvätskan sprutade som ur den värsta brandspruta !
Neuros-psykopatens tvillingsjäl uppenbarade sig, ridande på Framgångens Vågor, vars vågskvalp förde med sig 23 Perversa Revisorer som aldrig, överhuvudtaget, sett en deklaration, inte ens på vykort ! Tvillingsjälen testamenterade alla sina tillgångar till en Bred Allmänhet, vilket gjorde att New York-börsen gick ned med 75 procent ! Sedan avyttrade han sina exkrementer och skänkte bort sitt ligament till Rädda Barnen ! Innan han tog hissen ned i Helvetet, genomförde han ytterligare en transaktion , han skänkte sitt sista gram God Vilja till Herren Gud Fader !
ENDE !!........................


------------------------




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-31 21:10



Bookmark and Share


  aol
fan jag bara gapskrattar tack Mats bokmärkes för här finnes stora poänger
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska