Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sömndrucken kunskapstörst


Naturmorgon haiku

Naturmorgon i

lördagsradiosändning

myspys i sängen

© YM Bohman -08




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 666 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-01 07:50



Bookmark and Share


  papessa
mysig stämning du förmedlar...och en god ide..
2008-11-02

    ej medlem längre
Skön kontrast.. vara med i tanken i naturmorgon utomhus.. och ändå vara inomhus i sängens sköna värme..
2008-11-01

  aol
gillas
2008-11-01

    Bodil Sandberg
det kan man kalla att förena nytta med nöje
härlig haiku!!!
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER