Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så säg mig



jag tänker på dig hela tiden

på allt de dåliga
på allt de bra

fast de bra får jag föreställa mig

för de jag trodde var bra
fanns inte


jag vet inte


varför tänker jag så mycket på dig
varför saknar jag dig

när du endast använde mig till att springa och hämta allt du ville ha
medan du runka framför baywatch och annat tv-crap
- kan du hämta ett glas vatten till?


dra åt fan


jag vet inte vad det är jag har känslor för
inte är det din självkänsla iallafall
inte heller dina kalla kommentarer
om hur ful jag är utan smink

så säg mig

varför saknar jag dig




jag älskar dig ju inte ens




Fri vers av lizanystrom
Läst 410 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-01 17:15



Bookmark and Share


  bögpoesi
För att det finns en sida hos människan som
älskar-att-lida
2008-11-02

    vemod
åh så jättebra!!
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

lizanystrom
lizanystrom