Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet ur rockärmen

jag lever mitt näst bästa liv
volvo, villa, barn, hundar
en som bryr sig, en som älskar mig
ett jobb som jag gillar, hobbies jag älskar
jag är fem före att vara lycklig

jag känner min skaparkraft
den finns där
jag är redo att spy ut klurigheter
vacker poesi, strålande lyrik
enastående romaner, kluriga deckare

jag skyller på för lite tid
jag skyller på min frus kritik
jag skyller på tillfället att nå harmoni
som aldrig lär uppstå
jag skyller på den nivå jag aldrig uppnår

jag har mina ursäkter
jag har mina billiga divalater
egentligen har jag redan insett
att på det sätt jag gör mig gör mig blid
så kommer jag aldrig att bida min tid




Fri vers av august
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-01 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

august
august