Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"jag vet att jag låste"


glipa

 

~

med baktakt och

hållet ord

där emellan
har det redan hänt

~




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 142 gånger
Publicerad 2008-11-01 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri