Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlamning

 

Tröttheten kramar själen

förlamar frusna lemmar

som skriker efter beröring

tomheten släpas efter mina fötter

likt en otymplig pung

fylld av brist

brist på ord

brist på musik

brist på inpiration

fylld av obekväm tystnad

Vill sparka på den

känna smärta, höra den gny

få den att vakna

men förmår bara dra mig vidare

dag

efter

dag

 




Fri vers av Bellissima
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-03 09:12



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Tung dikt som släpar sig fram..

Dvs inte tung att läsa men känslan man får är just tung och näst intill hopplös.

Bra!
2008-11-11

  Jojo
Bilden är så hemsk och passar så bra ihop med din text.
Känner smärtan och längtan i varje rad.
Du skriver känslosamt och berörande.
2008-11-03

  friheten
Vacker skriven!
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima