Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från den djupaste botten av mitt utmattade kvinnohjärta

 

Piss

fan

helvete

helvetes jävla förbannade piss

röv

skit

röv fan skit helvete elände och annat faaaaan

faaaan

faaaaaaan!!!!

 

 

Inte ens svära kan jag ordentligt...




Fri vers av Bellissima
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-02 15:31



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, detta att svära i motvind kan även få den bäste på fall då inte den rätta verbala förmågan vill infinna sig i ett osande och kvalfyllt, skärseld helvete då, så
2008-11-02

  Ex¤animo
Kunde inte sagt det bättre själv ! ;-) Men så kan det vara...
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima