Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiden skrider avklädd


du reser märkliga valv mellan
kropp och värld

i dina ögon leker du
med sår

tiden skrider avklädd

fäller bitter dagg efter
sina steg

sluter din kropp kring
den andres död









copyright © Ari Eskelinen 2004







Fri vers av arie
Läst 1745 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2004-05-21 16:32



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
roar mig denna eftermiddag med att läsa några skrivarvänners första publicerade texter på poeter.se
och vet du jag hör din röst, din dialekt när jahg läser och det ger upplevelsen en ytterligare dimension tycker jag, som om du är här,eller jag är där och lyssnar på när du läser dina ord
2009-07-08

  Dr Jimmy Johansson The 777
Etyleniskt svidad stass skrudar poetens lyriska skaldekonst......
2009-02-17

  madinsane
denna fyller ett år i dag *gratulerar*

en klockren beskrivning; 'i dina ögon leker du
med sår'
säger egentligen allt, redan.. mycket bra!
2005-05-21

    André
Så skarpt sammangjutet skönt. En "utantillare"
2004-07-11

  Maria Brundin
Otroligt bra! Dina ord känns verkligen och det går liksom inte att blunda!

/maria
2004-06-21

  Rachel Roth
...håller med Tomas...en glädje att få läsa dig igen...och denna är så vacker....tänker läsa om den många gånger...tack!
2004-05-21
  > Nästa text
< Föregående

arie
arie