Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är rädd att förlora någonting jag inte har

Jag har aldrig stått utanför
din dörr i ösregn
och bedjat att du ska
ta mig tillbaka

som taget ur en film
med lyckligt slut








för jag har aldrig fått vara din.




Fri vers av Julius Enströmér
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-03 12:07



Bookmark and Share


  Yheela
...för det är ju så.
Dina ord, min känsla.
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér