Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folk ska ju helst tro att man alltid mår gott

Jag går med nya kläder
och hög svansföring

Köper ett nytt leende
och en ny tandborste
för vithetens skull

Allt måste ju verka perfekt
när det inte är det.




Fri vers av Julius Enströmér
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-03 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér