Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET FINNS FRIHET PÅ OLIKA SÄTT

Det finns

Tusentals tankar

Om vad frihet är

Hur frihet känns

Frihet Att leva här och nu

Fysisk frihet att kunna göra det man vill

Frihet att känna att ingenting är omöjligt

Frihet att röra kroppen i ett med naturen

Frihet är det som aldrig har nån ände

Frihetskänsla

Frihet att aldrig känna sig bunden

Frihet att våga

Frihet som fågeln

Fågeln svävar högt uppe i den blå himlen

 Frihet att se havets oändlighet

 Frihet är vad du vill att det ska vara 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-03 16:39



Bookmark and Share


    Martina Östlin
"Frihet är vad du vill att det ska vara "
Ja, friheten är högst personlig. Men vi behöver nog alla någon sorts frihet. Bra skrivet!
2008-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen