Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som vi

Den du är,
så mycket mer än vad du tror
ditt hjärtas moral
låt det synas, visa vem som tycker
vem som har skäl.

Det finns respekt
bland omoralen och smutsen.

Vem har lurat oss
det är inte allt i våra hjärtan, att glänsa gör du
bara genom dig själv.
Att ge processen en chans
frigör dig själv
frigör oss




Fri vers av oliviabirgitta
Läst 329 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-03 18:45



Bookmark and Share


  LassO
Djup, vacker, med perspektiv.
2008-11-21
  > Nästa text
< Föregående

oliviabirgitta
oliviabirgitta