Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAR FALLIT / HAR REST MIG/ GÅNG PÅ GÅNG

 

 

 

 

 

Har fallit

Har fallit

Hårt och brutalt

Har fallit

Famlat

Kravlat

Liggandes

i mörker

Så många gånger

Har rest mig

Så många gånger

Sett ljuset

Kännt friheten

Kännt glädjen

Hur många gånger

Jag faller så reser jag mig

Igen

igen

igen'

Det är då

Du växer inuti

Från fröet

Till 

Blomman  




Fri vers av Fånga dagen
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-03 18:48



Bookmark and Share


  Hugos matte
Det viktigaste är inte att aldrig falla, utan att resa sig efter varje fall
2008-11-14

  Ordregnspoeten
Känner mig själv som en garderobsblomma som någon nästan alltid glömmer att vattna men som ändå på något underligtvis ibland lyckas blomma och leva ut mina lustar för att sedan vistas i garderobens mörker i väntan på något bättre.
2008-11-07

    Martina Östlin
Ja, om man bara orkar resa sig så blir man faktiskt starkare.
2008-11-04

  Eva Langrath VIP
Så sant så sant om att resa sig och lära sig av det som belv fel.

Eva
2008-11-04

  Gunilla VIP
Så sant!
Det är att resa sig som är konsten!
Om och om igen!
2008-11-04

  Betlehemsstjärnan VIP
Så sanna ord/B
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen