Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du fått hela mig?


Testar hur det låter
på tungan.
Ditt namn.

Undrar hur det skulle
kännas om du var min
och ingen annans.








För ett tag sedan
hemsökte du mina
drömmar.
Gör det igen.




Övriga genrer av elinbelin
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-03 20:21



Bookmark and Share


  blaite
Mysigt..lättläst..
2009-09-15

  polka-gris
oo vad fint:)
myskänsla! och du skriver VÄLDIGT bra!!
2008-11-04

    vemod
ooo kanske lite kärlek på gång;)

ne men verkligen en fin text och jag förstår vad du menar!:)
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

elinbelin
elinbelin