Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heder

Jag är ensam
och det är så in i helvetes ditt fel
du krossade den lilla självkänsla
jag ägde

du spottade
hånskrattade
knullade mig
när jag grät
och bad för mitt liv

Vad var det för liv jag bad för?
Hade jag fått ändra historien
hade jag slagit dig
med alla mina krafter

låtit dig döda mig
men då hade jag iallafall dött
med hedern i behåll

Nu sitter jag
som det offer
jag förtjänar
att vara




Fri vers av Cee
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-03 20:33



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Nej, ingen förtjänar vara offer för våld. Ingen förtjänar att vara ett ting. Den som saknar heder är den som gjorde så mot dig. Ett vilset vilddjur mellan galenskap och civilisation, en irrhjärna som borde ta om allt ifrån början, som borde lära sig att bli människa.
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Cee
Cee