Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saker som gör en glad och som man upplever!


Livets glädjeämnen

Min dotter.

Min humor, glädje.

Min mat, din mat, musik, blommor.

Mina flickor som jag ser, fast inte känner.

Min far, syskon.

Mina hej, till dig, dina till mig.

Mina vänner, mina grannar, min lägenhet, min källare.

Min gata, stad.

Min fruktförsäljare.

Mina cyklar.mina cykelturer. mina promenader.

Min skog. mina bär, mina nässlor, mina äpplen.

Min bondgård.

Min kamera,Tv

Min somarhöst.

Mina dikter, dina dikter.






Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 538 gånger
Publicerad 2005-08-09 12:26



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Sött skrivet..nästan likt ett barns..
2005-08-13

  Ghost85
Glädje ämnen e det somfår en att alltid vilja leva . har man glädje ämnen mår man bätre
2005-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin