Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

betong


Har läkt färdigt nu?


Genom resor och otaliga snedsteg


Kommer inte komma längre än vad jag har gjort idag



Det tar stopp här


likt en vägg av tegel, en mur av betong.


De säger det tar stopp här.


Infekterade sår läker inte speciellt bra.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-03 08:08



Bookmark and Share


  mayhem and order
riv upp dem igen och läk om.....vet inte vad annars att göra...bra formulerat.
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean