Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tribut till musiken


Musik

Dovt dunkande
hetsar du mitt blod

Smörigt smäktande
smeker du min hud

Töntigt trallande
får du mig att skratta

Dramatiskt dundrande
lyfter du min själ

Smärtsamt sjungande
tårar du mina ögon

Sorglöst sprittande
Dansar jag till dig

Musikens mästare
Komponerade allt för mig

 

© YM Bohman -08




Fri vers av Njord
Läst 434 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-04 10:31



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Ja visst kan musiken vara allt det där. Uttrycksfullt skaldad hyllning.
2008-11-04

    ej medlem längre
Seratt du liksom jag kan tycka om all slags musik.. Din dikt visar hur det finns ngt positivt med dem alla..
2008-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER