Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag skulle se bra ut på dig


äh, orka raggningsrepliker


kom så knullar vi ..




Fri vers av lizanystrom
Läst 442 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-04 19:13



Bookmark and Share


  Della K
Hehehe...

Neeej...

Gotta love the game.
2008-11-05

  lyckeli
Ja, fan orka....
2008-11-05

    vemod
haha... riktigt bra!!
2008-11-04
  > Nästa text
< Föregående

lizanystrom
lizanystrom