Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt det svida, vi är lutherska.


Salubrin och kön

jag älskar en kvinna
som älskar mig
vi älskar ibland
ibland knullar vi
knullandet är en mer
lekfull dans
älskandet tar hänsyn
önskar mig en sådan dans
eller ett hänsyn

men här sitter jag
väntar på jobbets
pang på
när jag vill pang på
och i dig

men är kärleken
så rapp, krass,
och opretentiös?

jo, just nu
när mitt minimala
nästanhårda spett,
ja, kalla det en nål,
är redo att göra
sig känd

känd som bettet
myggbettet




Fri vers av Mästaren och Margarinet
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-05 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mästaren och Margarinet
Mästaren och Margarinet