Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...den är dikterad av himlen;)




Om kor och kärlek

 

Inte är kärleken
paketerad i mjölkpaket
att portionera ut

utan snarare
är det kossan,
den flödande mjölken

och honung däri




Fri vers av Rachel Roth
Läst 350 gånger
Publicerad 2005-08-09 22:13



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
får inte riktigt ordning på det...men tycker om den...kärleksmjölk med honung
2005-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth