Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Engångsligg



Vi har hört någonting

vi aldrig trodde vi skulle höra

vi har förstört någonting

vi aldrig trodde vi skulle förstöra

vi har förfört någonting

vi aldrig menat göra

vi har berört någonting

vi alltid velat röra

vi har gjort någonting

vi aldrig vill förgöra











Fri vers av Karl Robertsson
Läst 379 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-06 09:29



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
drag spel
insteead of drag queen
2011-05-11

  Konstigapellefant
Riktit svin fin,du får 10 poäng ;)Hur gjorde du?
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Karl Robertsson